Fasiliteter

På Bardøla har vi fasiliteter og aktiviteter som er tilpasset både små og store gjester. Om dere bruker dagen til å bli kjent med den vakre naturen, skiløypene eller andre aktiviteter på Geilo er det godt å vite at alt er tilrettelagt hos oss for en fin avslutning på en spennende dag. På Bardøla kan dere slappe av i smakfulle omgivelser enten dere vil spise et godt måltid, ta en drink i baren eller teste danseskoene på Barock’n. Andre igjen vil kanskje ta seg en svømmetur, spille tennis eller bli med på andre sesongtilpassede aktiviteter.

Svømmebasseng, treningsrom & velvære

Start dagen med en kopp kaffe og en svømmetur. Vårt badebasseng er 14 meter langt, og i tillegg har vi eget barnebasseng. I trimrommet finner du et godt utvalg av apparater. Benytt også anledningen til en stille stund i badstua. Kontakt resepsjonen om du ønsker å leie badekåpe.

Bak hotellet finner du to tennisbaner. Banene er utstyrt med rødgrus og er åpne i sommerhalvåret. 


Barnas hotell

Bardøla er også barnas hotell. Derfor har vi oppgradert tilbudene til de minste gjestene. Lekerommet er utstyrt for å glede de aller yngste. Vi har også et eget biljardrom. 

Egen barnebuffet sørger for at alle kan finne sin favorittmat i restauranten.

Barock'n

Ta med deg danseskoene og sving deg på parketten i Barock'n. Slå av en prat i baren eller kos deg foran peisen i salongen. 

Deler av salongen kan skilles av til private selskaper.